13 iulie 2020, 8:26

Decizia ca Halep să fie portdrapel la Jocurile Olimpice, criticată de președintele Federației Române de Atletism. Pe cine propune Florea

Simona Halep va fi port-drapel la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo. Nu toți actorii din lumea sportului sunt de acord cu această decizie. Președintele Federației Române de Atletism propune o altă variantă, Alin Firfirică, potrivit Digi Sport.

Cine decide

Stabilirea portdrapelului pentru Tokyo îi revine Comitetului Executiv al COSR, format din preşedinţii de federaţii, inclusiv Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism, campioni olimpici şi oameni de marcă din sportul românesc, informează Telekom Sport.

Pe cine susține Florea

Florin Florea poate propune sportivi pentru a purta drapelul la Jocurile Olimpice. Aruncătorul de disc, Alin Firfirică, preferatul președintelui Federației de Atletism, a fost la şapte centimetri de baremul olimpic, la Campionatele Naţionele de la începutul lunii august. „Eu îl voi propune pe Alin Firfirică. De ce nu? E un băiat înalt, frumos, bine făcut. El ar putea fi purtătorul de drapel la Jocurile Olimpice”, a declarat Florea, potrivit Libertatea.

Sursă cover foto: Telekom


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.