19 noiembrie 2023, 23:08

Decizia pe care Brad Pitt o așteapta de 6 ani

Cel mai strălucitor cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost oficial împreună din 2005 până în 2016. Ei au împreună trei copii biologici şi au adoptat alţi trei – Maddox, Pax şi Zahara.

Cei doi actori nu mai sunt căsătoriți oficial din aprilie 2019. Problema partajului nu s-a terminat nici acum. În 2018, cei doi aveau un acord temporar pentru custodia comună a copiilor, dar nu au putut conveni asupra unei formule permanente.

Un judecător din California i-a acordat actorului american Brad Pitt custodia comună a copiilor săi în procedura de divorţ cu fosta sa soţie, conform hotnews.ro.

Decizia, luată de judecătorul pensionat John Ouderkirk, care oficiază într-un cadru privat şi nu într-un tribunal, validează principiul custodiei comune, în care părinţii au drepturi egale, potrivit site-ului de ştiri TMZ.
Decizia vine la aproape cinci ani după ce Angelina Jolie (46 de ani) a depus cererea de divorţ, în septembrie 2016. Actriţa a sesizat justiţia pentru a obţine demiterea judecătorului în acest dosar, o procedură încă în desfăşurare.

Decizia se referă la cinci dintre cei şase copii ai fostului cuplu, Maddox Jolie-Pitt (19 ani) fiind acum major.

sursa foto: perfecte.md


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol