26 septembrie 2021, 1:29

Defilarea „îngerașilor” Victoria Secret’s fără Gigi Hadid și Katy Perry

Parada îngerașilor Victoria Secret’s de anul acesta s-a desfășurat în Shanghai și reprezintă un nou eșec pentru faimosul brand de lenjerie intimă. Show-ul a avut parte de numeroase controverse deoarece modelul american Gigi Hadid și-a anulat participarea pe ultima sută de metri. Alături de aceasta Katy Perry, care urma să cânte în timpul defilării, a anunțat că nu va fi prezentă.

Gigi Hadid a renunțat la defilarea din acest an din cauza controversei create în China pe baza difuzării unui videoclip. În cadrul acestuia, tânăra ține în mână o prăjiturică în forma feței lui Buddha și își îngustează ochii pentru a imita trăsăturile acestuia, fapt ce a indignat opinia publică din China.

Gigi și-a cerut scuze pe rețeaua de socializare chineză Weibo, garantându-le chinezilor că îi respectă și manifestându-și iubirea față de cultura acestui popor, însă topmodelul a primit în continuare comentariile negative legate de decizia de a participa la show.

În urma acestui incident, modelul a dat dovadă de moralitate și a ales să se retragă, exprimându-și regretul pe contul ei de Twitter. „Sunt atât de dezamăgită că nu pot merge în China în acest an”, conform Agerpres.ro

Cazul lui Katy Perry are în vedere un incident controversat care a avut loc la concertul său din Taipei(Taiwan) în 2015. În timpul spectacolului, Katy a purtat o rochie cu imprimeu de floarea soarelui, iar cadrul simbolisticii chineze, floarea soarelui este un simbol al separatiștilor taiwanezi.

În momentul în care cântăreața americană a solicitat o viză de intrare în China, inițial i-a fost acordată, însă ulterior i-a fost retrasă. La fel s-a întâmplat și în cazul altor 4 top-modele ce urmau să participe la „defilare îngerilor”, potrivit PageSix.com

Purtătorul de cuvânt al Victoria’s Secret a refuzat să comenteze cu privire la acest caz sau la cel al manechinelor cărora le-a fost refuzată viza.

Defilarea anuală organizată de Victoria’s Secret este un show urmărit de milioane de oameni din întreaga lume, fiind difuzat în 190 de țări. În cadrul acestuia au participat cele mai fermecătoare manechine ale momentului – Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes și Lais Ribeiro – care au captat atenția publicului printr-o succesiune de teme, de la întunecat şi sumbru la diafan și bogăție de culori.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.