24 ianuarie 2021, 10:36

Design-ul unui pulover purtat de Prințesa Diana, pe rafturile magazinelor. La ce preț îl poți achiziționa FOTO

Un pulover renumit care a fost purtat de prințesa Diana a fost readus în actualitate de designeri, la patru decenii după ce aceasta a purtat tricotul roșu îndrăzneț.

Puloverul din lână a fost creat în 1979 de designerii britanici Warm & Wonderful și a ajuns faimos atunci când Prințesa Diana a fost fotografiată purtându-l la un meci de polo împreună cu prințul Charles, în anul 1980.

Sursă foto: www.cnn.com

Piesa originală purtată de Prințesa Diana face acum parte din colecția permanentă a Muzeului Victoria & Albert. Cu toate acestea, look-ul va apărea în episodul trei din cel de-al patrulea sezon din luna aceasta a filmului Netflix „The Crown” – renumit pentru atenția sa minuțioasă la detalii. Acest sezon va acoperi perioada dintre 1977 și 1990.

Mesaj către lume?

Cu toate acestea, Warm & Wonderful a colaborat cu designerul american Rowing Blazers pentru a reproduce designul original al puloverului, făcându-l disponibil pentru cumpărare pentru prima dată încă din 1994. Prințesa a purtat, însă, designul de mai multe ori, provocând presa să speculeze faptul că însăși prințesa Diana s-ar fi simțit ca o „oaie neagră” în familia regală, având în vedere că pe acest pulover roșu apăreau oi albe și una neagră, potrivit CNN.

Cât costă să îl avem în garderobă?

Designul este disponibil în prezent la pre-comandă și costă 295 USD, deși din cauza popularității „copleșitoare”, comenzile sunt acum luate pentru ianuarie și februarie.

Sursă foto: tv8.md


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.