1 iunie 2023, 7:32

Dezastrul de astăzi văzut prin ochii Ambasadei Ucrainei din România (FOTO + VIDEO) Vă avertizăm că unele dintre ele sunt etrem de dure

Ambasada Ucrainei la București a pus pe contul ei de Facebook câteva dintre fotografiile dezastrului care a lovit astăzi mai multe orașe, inclusiv capitala Kiev.

“Federația Rusă a folosit 84 de rachete, 24 de avioane fără pilot, dintre care 13 au fost drone iraniene Shahid-136. Au fost distruse 56 de ținte. Dintre acestea, 43 de rachete și 13 drone (10 dintre ele de tip „kamikaze”)”, este informația distribuită. De specificat că statistica aparține orei 14.00.

Totodată, Ambasada a distribuit și o parte a unei declarații a Președintelui Zelenski:

“Astăzi, întreaga lume a văzut din nou adevărata față a unui stat terorist care ne ucide poporul. Nu numai pe câmpul de luptă, dar și în orașe pașnice. O țară care își acoperă doar adevărata esență sângeroasă și criminală și scopul cu discuții despre pace. Și la toate propunerile de pace reală răspunde cu lovituri de rachete. Toate acestea dovedesc doar că eliberarea întregului nostru pământ este singurul fundament al păcii și securității pentru toți ucrainenii”.

Iată mai jos câteva fotografii și filme din cursul zilei de astăzi. Vă avertizăm că unele dintre ele sunt extrem de dure

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol