Site icon Editia de Dimineata

Dieta SirtFood face minuni. Cântăreața Adele a slăbit cu ea

Celebra cântăreaţă Adele a surprins întreaga lume cu noua sa siluetă. Aceasta a pierdut un număr impresionant de kilograme după o dietă elaborată de medicii nutritionişti.

Citește și: Adele, de nerecunoscut. A apărut pe rețelele de socializare, pentru a mulțumi personalului medical

Dieta se numeste SirtFood și are ca principii în special mâncarea bazată pe plante și pe o serie de proteine care ard grăsimile. A apărut în anul 2016 și a devenit foarte populară după ce Adele, Pippa Middleton si alții au încercat-o.

Cum se ține dieta

Este structurată în două faze:

Prima fază durează şapte zile. În această perioadă, se recomandă consumul zilnic a 3 sucuri verzi şi a alimentelor bogate în proteine. Nu se consumă mai mult de 1000 kcal într-o zi.

Cea de-a doua fază durează două săptămâni. În acest timp, este recomandat să mănânci zilnic trei mese bogate în proteine şi să bei doar un pahar de suc verde.

În timpul dietei este permis consumul de ciocolată neagră şi de vin roşu. Prin consumul acestor alimente, la principalul beneficiu al dietei – favorizarea pierderii rapide a kilogramelor în plus – se mai adaugă unul, încetinirea procesului de îmbătrânire, funcţie datorată resveratrolului conţinut de vinul roşu şi antioxidanţilor din ciocolata neagră, scrie adevarul.ro.

Se recomandă pentru rezultate optime orice mișcare fizică și consumul a minimum 2 litri de lichide (apă şi ceai neîndulcit) zilnic.

AMINTIM să consulţi medicul înainte de a începe orice dietă.

sursa foto: urban.ro

Exit mobile version