2 martie 2024, 15:42

Digi FM sărbătorește Revelionul on air, cu 30 de ore de Mix Maraton

Se știe că trei este cifră magică, de aceea, pentru al treilea an la rând, Digi FM le aduce ascultătorilor 30 de ore deMix Maraton de Revelion, pentru a întâmpina anul 2023 în stilul consacrat – atmosferă energică, un DJ cu voie bună și invitați pe măsură.

Pentru ca un final frumos să fie urmat de un început promițător, Dan T și invitații săi: Marius Onuc, Almud, Paul, Nix, John Dice, George Năstase sau Adrian Grounddau volumul la maxim și le pregătesc ascultătorilor 30 de ore de muzică excelentă, atent aleasă, pentru cea mai mare petrecere de Revelion on air.

Piese de la Untold

„Se vor auzi și multe dintre piesele pe care le-am folosit anul acesta la Untold, acolo unde Digi FM a fost partener oficial”, ne spune Dan T. „Voi merge, ca de obicei, pe o rețetă energică, de petrecere și voie bună, chiar dacă vorbim de piese vechi, celebre, într-o formă remixată sau de piese foarte noi, care sunt pe val”.

Mix Maratonde Revelion este un proiect unicîn istoria radioului românesc, cu „peste 700 de melodii, din toate timpurile, pentru toate gusturile, aranjate în cele 30 de ore de mixuri”, a continuat Dan T.

Astfel, Digi FM dă startul petrecerii memorabile sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 18:00, cu hituri legate cu chef de viață și va întreține atmosfera de sărbătoare până a doua zi. A lui 2023!

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol