1 martie 2024, 17:23

Digi Sport va difuza Liga 2, Cupa României și Super Cupa României, până în 2024

Abonații Digi TV vor vedea în continuare competițiile fotbalistice interne cu tradiție. Digi Sport va transmite și următoarele trei sezoane ale Ligii 2, Cupei României și Super Cupei României (sezoanele 2021/2022, 2022/2023 și 2023/2024).

„Misiunea noastră este să le oferim clienților DIGI o selecție de competiții sportive cât mai diverse, pentru a satisface preferințele majorității telespectatorilor noștri. De aceea, continuăm să transmitem, pentru următoarele trei sezoane, Liga 2, Cupa României și Super Cupa României. Acestea, pe lângă celelalte transmisiuni premium din fotbal, tenis, handbal, motorsport, contribuie la poziționarea constantă a Digi Sport ca lider pe segmentul televiziunilor sportive din România”, a declarat Mircea Șai, manager de proiect la Digi Sport.

Primele evenimente

Primul eveniment va fi confruntarea dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, meci care va conta pentru Super Cupa României.

Partida se va desfășura sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00. Începând cu faza șaisprezecimilor, Digi Sport va difuza toate meciurile din Cupa României.

În ceea ce privește Liga 2, cele mai importante meciuri din fiecare etapă vor fi transmise de Digi Sport, în fiecare weekend.

Astfel, telespectatorii vor putea urmări echipe de tradiție, în direct, la Digi Sport, dintre care:

  • Steaua București
  • Petrolul Ploiești
  • Universitatea Cluj
  • Astra Giurgiu
  • ASU Poli Timișoara
  • FC Hermannstadt
  • CSM Iași.

 

Primul meci din liga secundă va fi transmis de Digi Sport pe 30 iulie 2021, atunci când începe și prima etapă a competiției interne.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol