1 martie 2024, 17:13

Din prima! O tânără de 18 ani a câștigat 35 de milioane de dolari la loto

Când Juliette Lamour a câștigat un jackpot la loto din prima încercare, adolescenta sensibilă a apelat imediat la un consilier financiar, care este tatăl ei.

Tânăra în vârstă de 18 ani tocmai a obținut 48 de milioane de dolari canadieni (35,8 milioane de dolari), devenind cea mai tânără persoană din Canada care a câștigat vreodată un premiu atât de mare.

Dar, în timp ce mulți adolescenți înzestrați brusc cu o avere de neimaginat ar putea să o ia razna, Juliette intenționează să rămână cu picioarele bine înfipte în pământ, scrie BBC.

Studenta intenționează să își termine studiile și să devină medic. „Plângeam – lacrimi de fericire – desigur”, a declarat ea la Ontario Lottery and Gaming Corporation vineri, când a sărbătorit câștigul de luna trecută. „Încă nu-mi vine să cred că am câștigat premiul cel mare Gold Ball la primul meu bilet de loterie!”.

Juliette, din Sault Ste. Marie, Ontario, a declarat că uitase complet de biletul de loterie până când a auzit vestea că cineva din orașul ei natal a câștigat la extragerea din 7 ianuarie.

Când s-a dus să își verifice biletul prin intermediul unei aplicații mobile, a început să se audă un jingle și pe ecran a început să clipească “Marele câștigător”.

Șeful ei i-a spus că poate pleca mai devreme, dar mama ei a insistat să rămână și să își termine tura. Juliette a spus că va investi “cu grijă” cea mai mare parte a jackpot-ului cu ajutorul tatălui ei, care este manager de bani. De fapt, tatăl ei i-a dat deja cel mai bun sfat financiar – a fost ideea lui să cumpere loto 6/49 quick pick.

Juliette plănuiește să investească o parte din bani pentru a-și îndeplini visul de a deveni medic, fără să își facă griji cu privire la burse sau împrumuturi. Ea vrea să se întoarcă în nordul Ontario pentru a practica medicina și a da înapoi comunității sale, a spus ea. Dar Juliette plănuiește să se distreze puțin cu câștigurile jackpotului.

„După ce terminăm școala, eu și familia mea vom alege un continent și vom începe să explorăm”, a spus ea. „Vreau să experimentez diferite țări, să le studiez istoria și cultura, să le încerc mâncarea și să le ascult limba.”


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol