17 ianuarie 2022, 9:52

Disney a anunțat un nou Star Wars. „Rogue Squadron” se lansează la finele lui 2023. Plus multe alte proiecte

Fanii Star Wars nu pot fi decât extrem de încântați. Și asta pentru că Disney a anunțat că un nou film din serie va fi lansat în cinematografe. Ce-i drept, peste trei ani. Disney a anunțat un nou Star Wars. De fapt nu unul, MAI MULTE!

Producția se intitulează „Rogue Squadron” și va fi regizată de Patty Jenkins, cea care a făcut și „Wonder Woman”.

Poveste va avea loc în „viitorul galaxiei” şi va urma „o nouă generaţie de piloţi spaţiali”, a dezvăluit Kathleen Kennedy, preşedintele Lucasfilm.

Interesant este că Patty Jenkins, al cărei „Wonder Woman 1984” va fi lansat până la sfârşitul lunii decembrie, va fi prima femeie care va regiza un lungmetraj al francizei „Star Wars”.

Disney a anunțat un nou Star Wars. Acesta nu este singurul proiect

S-au  anunţat, de asemenea, mai multe noi seriale din universul „Star Wars”, dintre care unul consacrat întoarcerii celebrului Lando Calrissian şi două spinoff-uri ale „The Mandalorian” („The Rangers of the New Republic” şi unul dedicat aventurilor lui Ahsoka Tano, în interpretarea lui Rosario Dawson).

„Lando”, care va urmări aventurile personajului vorbăreţ făcut celebru de prima trilogie „Star Wars”, va fi regizat de Justin Simien, creatorul seriei „Dear White People”.

În ceea ce priveşte serialul spin-off al „Rogue One”, aceasta se va numi „Andor”, iar producţia sa abia a început la Londra. Din distribuție fac parte Diego Luna, Stellan Skarsgard şi Fiona Shaw.

But wait, there is MORE!

Hayden Christensen, care l-a interpretat pe tânărul Anakin Skywalker în cea de-a doua trilogie, va reveni în rolul lui Darth Vader alături de Ewan McGregor în seria „Obi-Wan Kenobi”, care va începe producţia în martie.

Lista continuă cu o anchetă spaţială intitulată „‘The Acolyte'”, care va fi realizată de co-creatoarea de la „Russian Doll”, Leslye Headland, şi va avea loc „în ultimele zile ale Republicii”.

Compania a adăugat că pentru următorii ani a programat 10 serii „Star Wars” pentru Disney+, alături de un număr egal de serii care se desfăşoară în universul Marvel.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.