29 noiembrie 2021, 11:22

Distracția virtuală de Paște: un ou ascuns oriunde în lume

Din moment ce se apropie Paștele, compania de ciocolată Cadbury a lansat „Cadbury Worldwide Hide”, o experiență virtuală de ascundere a ouălor de Paște. Oamenii pot ascunde un ou de Paște oriunde în lume pentru cineva, prin Google Maps Street View. Cel care ascunde poate împărtăși un indiciu personalizat cu cineva drag, pentru a-i ajuta să-și găsească oul. Destinatarului i se vor trimite apoi și alte indicii.

Cel care ascunde are două opțiuni:

  1. fie să cumpere unul dintre cele patru ouă de Paște din gama Cadbury Worldwide Hide, pe care căutătorul îl va primi fizic, odată ce a găsit oul online;
  2. fie poate alege să ascundă gratuit un ou de Paște virtual gratuit, pentru ca cineva drag să îl găsească.

Alegerea unuia dintre cele două ouă trebuie făcută până în 30 martie.

Platforma Cadbury Worldwide Hide a fost creată de VCCP Customer Experience, proces în care echipa a cartografiat fiecare punct al călătoriei utilizatorului.

Și tu poți plănui o vânătoare virtuală de ouă

Obiceiul căutării de ouă de Paște de către copii a pătruns și la noi, însă anul acesta poate fi mai greu de organizat, din cauza restricțiilor. Dacă vrei însă să organizezi o astfel de activitate prin Zoom, Meet sau altă platformă de comunicare video, ia legătura cu ceilalți părinți.

Stabiliți împreună ce fel de dulciuri veți ascunde, etichetați-le ca atare și ascundeți-le în spații fizice. Înainte de data evenimentului, fă un test cu câțiva părinți, ca să vezi dacă totul funcționează bine din punct de vedere tehnic și practic. La final, eventual le puteți cere copiilor să facă ceva anume când găsesc ouăle, de exemplu un scurt dans al victoriei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.