3 ianuarie 2023, 11:24

DIVA. Seri de comedie cu Adam Sandler

În luna decembrie DIVA se bucură de prezența amuzantului Adam Sandler, cu filme difuzate în serile de vineri, de la 22:00. Adam Richard Sandler și-a început cariera în stand up comedy când era student și a continuat apoi cu apariții în nenumărate producții, majoritatea comedii. Nominalizat de cinci ori la Emmy, cu 69 de trofee și 123 de noimalizări la multe alte gale, Adam Sandler este unul dintre cei mai iubiți actori de pe scena mondială.

Mereu la prima întâlnire

Vineri, 9 decembrie, de la 22.00, Adam Sandler alături de Drew Barrymore și Rob Schneider aduc la DIVA filmul Mereu la prima întâlnire (50 First Dates, 2004). Lui Henry (Adam Sandler) îi este frică de relații până o cunoaște pe Lucy (Drew Barrymore). Însă amnezia eiface ca relația lor să înceapă zilnic de la zero.Ce se întâmplă când o persoană care fuge de relații începe să alerge spre una? Filmat în Hawaii, filmul aduce pe micile ecraneatmosfera de vacanță exotică.

Jack și Jill

Vineri, 16 decembrie, de la 22.00, Adam Sandler în rol dublu, Katie Holmes și Al Pacino vin la DIVA în producția Jack și Jill (Jack and Jill, 2011). Un director de succes, cu o familia frumoasă, urăște vizita anuală a surorii sale gemene, al cărei comportament îl determină să își piardă răbdarea.În film își fac apariția și Regis Philbin, Tim Meadows, Nick Swardson, Katie Holmes, Drew Carey, Shaquille O’Neil, Kobe Bryant, Norm MacDonald, Johnny Depp, John McEnroe, Christie Brinkley, Michael Irvin, Bruce Genner și David Spade.

Click: Zapând prin viață

Vineri, 23 decembrie, tot de la 22.00, Adam Sandler, alături de frumoasa Kate Beckinsale și carismaticul Christopher Walkensunt prezenți la DIVA în filmul Click: Zapând prin viață (Click, 2006). Un arhitect suprasolicitat găsește o telecomandă cu totul specială cu care poate pune pauză, derula rapid înainte și derula înapoi viața reală. Cine ar putea să reziste tentației să treacă peste momentele neplăcute și să le prelungească pe cele mai plăcute?

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol