23 iunie 2024, 12:06

Documentar pentru sensibilizarea publicului asupra bolii rare de care suferă Celine Dion: sindromul persoanei rigide

Reprezentanții Amazon au anunțat un nou documentar, care are drept subiect boala extrem de rară de care suferă cântăreața Celine Dion. În „I Am: Celine Dion”, celebra cântăreaţă pop canadiană doreşte să sensibilizeze publicul asupra bolii care o împiedică să mai susţină turnee. Filmul va deveni în curând disponibil pe serviciul de streaming Prime Video în peste 240 de ţări.

„Aceşti ultimi doi ani au fost o adevărată provocare pentru mine, de la descoperirea bolii mele şi până la a învăţa să trăiesc cu ea şi de a o gestiona, fără să o las să mă definească”, a declarat într-un comunicat Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, care suferă de sindromul persoanei rigide (SPR), o tulburare neurologică rară.

„În timp ce drumul spre reluarea carierei mele de cântăreaţă continuă, am înţeles cât de mult îmi lipsea acest lucru, să pot să îmi văd fanii. În timpul acestei absenţe, am decis să documentez această parte a vieţii mele, să încerc să îi sensibilizez pe oameni în legătură cu această boală puţin cunoscută şi să îi ajut pe cei cu care împărtăşesc acest diagnostic”, a adăugat ea, scrie Variety.

Documentarul este regizat de americanca Irene Taylor şi a fost filmat timp de „peste un an”, au detaliat reprezentanţii grupului Amazon.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol