15 aprilie 2024, 17:50

Donald Trump a lansat o linie de pantofi sport. Sunt aurii

La o zi după ce a primit o sentinţa civilă care prevede o amendă de 355 de milioane de dolari pentru fraudă, fostul preşedinte american Donald Trump a lansat o linie de pantofi sport.

Gama de încălţăminte a fost lansată sub numele „Never Surrender High-Tops”, adică „Nu te preda niciodată”. Adidaşii aurii, cu talpă înaltă şi cu un detaliu al steagului american pe spate, costă 399 de dolari, şi au atras un val de interes în rândul cumpărătorilor, scrie News.ro, citând CNN.

„Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani, şi cred că va fi un mare succes”, a declarat Trump la lansarea produsului ce a avut loc sâmbătă în cadrul Sneaker Con, o reuniune a pasionaţilor de sneakers din Philadelphia.

Pe site-ul unde se comercializează, care vinde de asemenea şi apa de colonie şi parfumul Victory47 marca Trump la preţul de 99 de dolari sticla, cele 1.000 de perechi de adidaşi disponibile s-au vândut în ziua lansării, stocul fiind epuizat, mai arată sursa citată.

De asemenea, fostul preşedinte are şi două versiuni de adidaşi care au imprimate un „T” şi numărul „45” pe părţile laterale la preţul de 199 de dolari.

Platforma pe care se comercializează aceste produse precizează că ele sunt „mărci comerciale ale CIC Ventures LLC, iar pantofii de sport Trump nu sunt proiectaţi, fabricaţi, distribuiţi sau vânduţi de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de oricare dintre afiliaţii lor respectivi. 45Footwear, LLC foloseşte numele, imaginea şi asemănarea Trump în baza unui acord de licenţă”, mai scrie News.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol