19 noiembrie 2023, 9:42

Donald Trump și Melania, testați pozitiv la COVID-19

Președintele american a anunțat că este infectat cu noul coronavirus, SRS-CoV-2.

Joi seara, Donald Trump și-a făcut un test COVID-19 împreună cu soția sa, Melania Trump, care de asemenea a primit un test pozitiv.

„În seara asta, Prima Doamnă (nr. Melania Trump) și eu am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Trump pe Twitter .

Trump împreună cu soția lui intraseră deja în carantină după ce au aflat că asistenta președintelui american, Hope Hicks, a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu Trump când au zburat către Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden, amintește romania.europalibera.org.

Dr. Sean Conley, medicul Casei Albe, a confirmat informația care fusese difuzată de însuși Trump, într-o clasică postare pe rețeaua preferată de socializare, Twitter.

”În această seară am primit confirmarea că amândoi, și președintele Trump și Prima Doamnă, Melania Trump, au fost testați și au primit confirmarea că sunt pozitivi la noul coronavirus SARS-CoV-2. Președintele și Prima Doamnă sunt bine și intenționeaz să rămână la Casa Albă în perioada convalescențeo”, a spus Conley, potrivit ABC News.

sursa foto: ktla.com

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol