CITIRE

„Don’t play the players”: Cristina Neagu sus...

„Don’t play the players”: Cristina Neagu susține campania împotriva suprasolicitării sportivilor

Jucătoarea de hanbal Cristina Neagu, alături de nume sonore din lumea tenisului precum francezul Nikola Karabatic, danezul Mikkel Hansen sau norvegianca Stine Oftedal, s-au alăturat campaniei ”Don’t play the players”, care denunţă calendarul competiţional foarte încărcat, relatează cotidianul sportiv ”L’Equipe”, citat de agepres.ro.

„Nu vă jucaţi cu jucătorii!’” (Don’t play the players!) este sloganul acestei campanii demarate Sindicatul european la jucătorilor de handbal (EHPU) şi de sindicatul francez al jucătorilor profesionişti de handbal (AJPH).

La Mondialul masculin din Germania şi Danemarca, desfăşurat în ianuarie, programul a fost unul foarte intens, Franţa jucând 10 meciuri în 17 zile, cu deplasări în zilele de odihnă, iar în consecinţă jucătorii au plătit preţul prin accidentări grave, un exemplu fiind ruptura de ligamente încrucişate suferită de portarul francez Cyril Dumoulin.

Printre jucătoarele care şi-au manifestat susţinerea pentru această campanie se mai numără suedeza Isabelle Gullden (ex-CSM Bucureşti) şi spaniola Carmen Martin, care va juca din vară la CSM Bucureşti.

Mesajul video a fost trimis preşedinţilor Federaţiei Internaţionale (IHF) şi Federaţiei europene (EHF).


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.