12 august 2020, 11:55

Două antreprenoare transformă Sibiul în Silicon Valley de România

Antreprenoarele Bianca Tudor şi Daniela Chrzanovski lansează IT Hub Sibiu, program care va oferi participanților șansa să participe la cursuri din mai multe domenii – de inovaţie IT şi educaţie antreprenorială.

Bianca Tudor  – deja cunoscută în mediul de afaceri, fiind și fondatoarea Elite Business Women – se aventurează într-un nou business, în colaborare cu Swiss Web Academy (primul centru de formare de specialiști în domeniul Internetului din România ) și cu sprijinul Sibiu Events.

Programul începe pe 15 noiembrie 2017, de la ora 18.30, la sediul Swiss Web Academy din Sibiu. Participanții vor lua parte la cursuri de webdesign, web development, Social Media, cât şi la programul Media Kit pentru IMM-uri – de dezvoltare a afacerilor în mediul online – ori la evenimente de business networking şi educaţie antreprenorială.

Dezvoltarea acestui hub în Sibiu ar putea transforma orașul într-un veritabil Silicon Valley românesc.

Internet & Technology Hub (IT Hub) este un proiect inedit la Sibiu, dedicat antreprenorilor din zona de tehnologie și în egală măsură antreprenorilor care înteleg că ONLINE-ul este viitorul. Cum România este recunoscută pentru tinerii extrem de talentați în domeniu, suntem convinși că această iniţiativă este oportună și ajută comunitatea antreprenorială de tech să se dezvolte și la Sibiu, în inima tării. Se spune că unul dintre secretele succesului Silicon Valley, ca și platformă pentru antreprenoriatul tech, este mediul deschis și colaborativ de lucru. Oamenii împart între ei resurse, experiențe, lectii învățate, iar acesta este și obiectivul Internet & Techology Hub Sibiu sau IT Hub„, a transmis în comunicat Bianca Tudor, co-fondatorul IT Hub Sibiu.

De asemenea, Daniela Chrzanovski spune că evoluția tot mai rapidă a mediului IT la nivel global obligă toate orașele din România să se alinieze acestui trend. Sibiul devine din noiembrie locul unde tinerii vor avea un spațiu dedicat pentru a-și pune în practică ideile creatoare.

Trăim într-o lume în care evoluţia tehnologiilor Internetului este fără precedent, în care se nasc concepte noi ce aduc oportunități de neimaginat până ieri. Reușim cu greu să ținem pasul cu această evoluție, deşi înţelegem tot mai mult că foarte curând o parte din viaţa noastră personală şi profesională o vom trăi în mediul virtual. IT HUB Sibiu deschide poarta unui univers complet de servicii în care tineri curajoşi şi pasionaţi de IT pot da viaţă ideilor lor creatoare şi pot să îşi contruiască pas cu pas o carieră în business-ul IT”, a declarat Daniela Chrzanovski, co-fondatorul IT Hub Sibiu şi director general Swiss Webacademy.

 

[Sursă imagine cover: nantuit.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Marius

    17 februarie

    In Sibiu mai gasiti si TKIHUB, un loc foarte fain.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.