20 septembrie 2021, 22:23

Două persoane au decedat în urma unui incendiu la o garsonieră din Drumul Taberei

În cartierul Drumul Taberei, o echipă de salvare din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov (ISUBIF), a intervenit joi, 01 octombrie, cu scopul de a stinge un incendiu.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții ISUBIF, din nefericire, în cadrul acțiunii au fost descoperite două persoane decedate la etajul șapte al unui imobil.

Incendiul, pentru stingerea căruia au fost necesare trei autospeciale, s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 10 mp, cu degajări de fum la nivelul culoarului și casei scării, nepropagându-se și către alte încăperi.

Redăm, în continuare, comunicatul integral al ISU București-Ilfov.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a intervenit în cursul zilei de ieri, 01.10.2020, pentru stingerea unui incendiu, produs la o garsonieră, situată la etajul șapte al unui bloc de locuințe din cartierul Drumul Taberei.
La momentul ajungerii primelor echipaje, existau informații conform cărora în interior s-ar afla persoane surprinse. Comandantul intervenției a dispus formarea unei echipe de căutare-salvare, care a acționat concomitent cu acțiunile de localizare și lichidare a incendiului.
În urma acțiunilor de căutare-salvare, în interiorul garsonierei în care ardeau piese de mobilier și materiale textile, au fost identificate și extrase două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 65 de ani, ambele decedate.
Pentru gestionarea situației de urgență au acționat trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru descarcerare.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 10 mp, cu degajări de fum la nivelul culoarului și casei scării, și nu s-a propagat la alte încăperi.

sursa foto: b1.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.