3 septembrie 2023, 4:58

Dovada că Florin Piersic Jr este “a fucking rockstar”. “E cel mai mișto compliment primit vreodată de la un coleg!”

De obicei când îți găsești un bilețel pus în parbrizul mașinii te gândești la trei posibilități. Toate “nasoale”. Vigilența autorităților, un cetățean care îți lasă un bilețel de amor cu textul “ai parcat ca un bou” sau “scuze că v-am înfundat aripa, telefonul meu este…”

Probabil cu inima mică s-a îndreptat către mașină, Florin Piersic Jr, zărind la ștergător un petic alb.

Dar…mai bine să îl lăsăm pe el să povestească…

“Aseară, după Freak, am găsit biletul ăsta în geamul mașinii mele. (Era puțin ud de ploaie, dar vântul a fost generos și nu mi l’a furat.)

Poate că e cel mai mișto compliment primit vreodată de la un coleg. Mai ales că e vorba de un coleg atât de tânăr încât i’aș putea fi tată.

Poate că exact lucrurile astea nu mă lasă să îmbătrânesc sau să devin blazat în fața meseriei în care evadez din lumea reală.

Poate că de asta nu simt că aș aparține unei anumite generații.

I’m no business man (whatsoever), dar aici întrevăd o mică afacere: cred că, peste ani, o să pot vinde cu bani grei bucățica asta de hârtie, cu scrisul de mână al lui Ştefan Iancu.”

Dacă doriți mai multe lămuriri, “Freak Show vol.2” este spectacolul de care vorbea artistul. Mai multe amănunte aici. Următoarele două show-uri pe 3 și 11 iunie. Nu le pierdeți, că după aia ne vedem la toamnă.

Cât despre extrem de talentatul Ștefan Iancu (filmografie obligatorie: Un pas în urma serafimilor) el poate fi văzut în “Repetiție pentru o lume mai bună” (tot TNB, 23-24iunie) și “Un basm urban” (Metropolis, 3 iunie).


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol