4 martie 2024, 23:07

Drama de război „Operațiunea Pacific”, cu John Wayne și Patricia Neil, în noiembrie la Warner TV

Drama de război „Operațiunea Pacific/ Operation Pacific”, cu John Wayne și Patricia Neil în rolurile principale, va fi difuzată în luna noiembrie la Warner TV.

Acțiunea filmului este plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când echipajul unui submarin american evacuează civili din Filipine.

Spre Pearl Harbour, secundul Duke E. Giffordeste nevoit să rezolve problema unor torpile care nu explodează în timp ce submarinul Thunderfish este atacat.

El reușește să ajungă împreună cu echipajul în port. Aici o reîntâlnește pe fosta lui soție, cadru medical în Marină, și se hotărăște să o recucerească, chiar dacă ea este deja logodită cu un militar.

Producția lansată în 1951 este scrisă și regizată de George Waggner, iar din distribuție fac parte Ward Bond, Scott Forbes, Philip Carey și Paul Picerni.

Acesta este al 12-lea film în care John Wayne a jucat alături de Ward Bond, care i-a fost mult timp prieten apropiat.

 „Cea mai grozavă aventură navală din toate timpurile”, așa cum a fost anunțată pelicula la momentul premierei,relatează eforturile militarilor, nostalgiile, pasiunile și momentele lor amuzante, pericolele prin care trec în misiuni, dar și iubirile lor.

Lungmetrajul va putea fi urmărit la Warner TV pe 27 noiembrie, de la ora 23:50.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol