CITIRE

Dronele pot deveni cea mai bună soluție de interve...

Dronele pot deveni cea mai bună soluție de intervenție în cazul unei urgențe medicale

Din 2019, cinci orașe din Marea Britanie vor fi dotate cu drone pentru a fi folosite în caz de urgențe medicale. Astfel, vor putea fi evitate blocajele din trafic și vor putea fi salvate vieți mai rapid.

În acest proiect sunt implicați atât ingineri, cât și arhitecți, iar autoritățile trebuie să găsească soluții, să vină cu idei, astfel încât dronele să se adapteze realităților vieții urbane. În plus, o nouă lege va fi adoptată legată de siguranța acestora și prevenirea accidentelor. Noul act normativ va da poliției autoritatea de a ordona operatorilor să aducă dronele la sol, atunci când e cazul. Va fi reglementată și altitudinea maximă până la care dronele au voie sa se înalțe, relatează ziare.com.

Guvernul britanic intenționează să folosească dronele și în cadrul altor proiecte precum inspectarea clădirilor înalte și evaluarea situației în caz de accident rutier, înainte de a ajunge echipajele la locul incidentului. De asemenea, dronele cu inflaroșu ar putea ajuta pompierii pentru a găsi supraviețuitori în cazul unor dezastre. Căile ferate britanice folosesc acum dronele pentru a se asigura că liniile ferate sunt în stare bună.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.