CITIRE

Ducesa Kate Middelton uimește presa britanică. Cum...

Ducesa Kate Middelton uimește presa britanică. Cum a arătat cea mai bună ținută a sa de până acum

Ducesa de Cambridge este cunoscută pentru eleganța și simplitatea cu care își alege ținutele. Însă, de această dată Kate Middleton a depășit așteptările celor din jur și a avut una dintre cele mai apreciate ținute de până acum. Prezentă în prima zi a evenimentului Royal Ascot, Ducesa a atras toate privirile purtând o ținută elegantă și plină de rafinament.

Royal Ascot este un eveniment britanic tradițional, dedicat curselor de cai. Acesta este un moment de o importanță memorabilă pentru britanici, realizat în fiecare an de familia regală, precizează Adevărul. În plus, acesta este un prilej cu care contesele și ducesele britanice își etalează cele mai frumoase ținute.

Soţia Prinţului William a purtat o superbă rochie blue ciel din dantelă, creaţie a celebrului designer libanez Elie Saab, potrivit Harper’s Bazaar, iar criticii de modă lăudând-o pentru ţinuta impecabilă.  În plus, Ducesa de Cambridge și-a întregit ținuta cu o pălărie Philip Treacy, de aceeiași culoare cu rochia, stilizată cu un detaliu floral (un trandafir englez) și cu o pereche de panfofi stileto cu toc argintii.

Sursă Foto: adevarul.ro

La eveniment a fost prezentă și Regina Elisabeta a II-a care a ales să poarte o ţinută elegantă albastră. Din acest motiv, în semn de respect față de suverană, toate invitatele de viță nobilă au țiut să  insereze această culoare în ținutele lor.

Ducii de Cambridge au întâmpinat-o pe Regină FOTO Guliver/Getty Images – Sursă Foto: Adevărul.ro

Sursă Cover Foto: travelandleisure.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.