29 noiembrie 2021, 1:18

Duhovnicul Mănăstirii Durău „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”, “Se dorește crearea unui om hibrid”, “Extratereștrii sunt demoni, iar guvernele folosesc tehnologia lor”

Mai multe înregistrări halucinante ale unor predici aparținând lui Teodosie Paraschiv, Duhovnicul Mănăstirii Durău, au fost date publicității de reporteriIS.ro (Reporter de Iași).

Doar simpla ascultare a ideilor menționate de face să te gândești că, posibil, locul unei astfel de persoane ar fi într-o instituție de tratament și nu undeva unde, având vizibilitate, “smintește” mințile oamenilor – ca să folosim un termen din Sfânta Scriptură.

Iată câteva dintre ideile menționate, dacă vreți, puteți asculta mai jos și documentele audio.

„Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”

„Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist care este omul Diavolului. Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin”

“Acești extratereștri nu sunt altceva decît demoni. Ei sunt aduși pe Pământ prin tot felul de experiențe. Guvernele primesc tehnologie din partea acestor demoni și caută ca prin intermediul tehnologiei  să li se faciliteze venirea în planul nostru tridimensional material”

„Biserica nu trebuie să facă propagandă pro-vaccin, care este o campanie satanistă”

„Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri”

„Scopul acestor vaccinuri sau așa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi”.

„Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Ți-ai semnat condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt vaccinuri, repet. Aveți mare, mare grijă. Și nu lăsați ca să vă fie, cumva, otrăviți copiii. Indiferent ce v-ar spune ei. Dacă vă iubiți copiii, nu-i lăsați. Eu, de aici din fața Sfântului altar, nu pot să predic altceva, încerc să vă protejez”

De menționat că acestea sunt susținute, duminică de duminică în predicile sale, dar și într-o carte și într-un CD vândute la ușa bisericii.

UPDATE – Cum a reacționat Patriarhia?

”Asemenea mesaje razna la realitate, toxice pentru organismul comunitar confruntat acum cu efectele tragice ale antivaccinismului alimentat de conspiraționism apocaliptic și esențialmente anticreștine, compromit grav nu doar persoanele care le debitează iresponsabil, ci și pe cei ce le răspândesc în diverse medii. Efectul lor este unul total smintitor”, a transmis HotNews.ro Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei, ca reacție la derapajele lui Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău.

”Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde care nu au nicio legătură cu realismul autentic creștin, cu iubirea de semeni, ci doar cu sfidarea unei realități imediate îmbibate de suferință și moarte.

Centrele eparhiale de care aparțin aceste persoane care își permit să transmită mesaje publice para-bisericești în nume personal, au datoria să intervină punctual și să sancționeze derapaje impardonabile ce afectează profund nedrept imaginea Bisericii Ortodoxe, cea mai implicată caritabil instituție din România în această perioadă de pandemie.

Poziția Bisericii Ortodoxe Române a fost și rămâne una exemplar echilibrată de realism și deplin favorabilă vaccinării recomandate de medici, al căror sfat trebuie să îl urmăm fiecare în parte”, mai spune Vasile Bănescu.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

 1. fiji

  26 octombrie

  Și încă nu a fost arestat?!?

 2. Ica

  26 octombrie

  Dar guvernantii care spun cu nonsalanta ca România are cea mai mare crestere economica din Europa si salarii de 3000 de euro , nu ar trebui sa stea si ei la Obregia , Balaceanca ,Socola si alte locuri potrivite pentru ei ?

 3. Maria

  26 octombrie

  Pe programele de documentare de la tv? History? National Geographic și altele se vorbește deja despre existența extratereștrilor ca ceva deja dovedit și normal și părintele nu e singurul care crede că extratereștrii sunt demoni…pe pe cati oameni ar trebui să închidem la nebuni că au părerile lor personale atunci?

 4. Rokko

  26 octombrie

  O parte din populație, în special cea trecuta de 50 de ani a fost vaccinata în timpul scolii cu diferite vaccinuri, lucru care a dus la eradicarea unor boli grave. Dezechilibrat care împrăștie tot felul de zvonuri apocaliptice ar trebui puși sa dovedească cele afirmate iar în caz ca nu reușesc pedeapsa sa fie exemplara… Sa le piară cheful de prostii

  • Florin

   26 octombrie

   Om care trebuie dus la balamuc sau la pușcărie, după caz. Păcat de cei care îl ascultă, fiindcă acum umplu holurile spitalelor, aș zice eu, ca proștii. De ce ca proștii? Fiindcă au ales să nu mai gândească cu mintea lor, ci cu mintea unor imbecili ca Șoșoacă, Simion și alți „Teodosie Paraschiv”.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.