14 iunie 2021, 6:51

Echipa națională de fotbal feminin a Americii, război cu președintele Trump

Vedeta naţionalei feminine de fotbal a Statelor Unite, Megan Rapinoe, a afirmat că, cel mai probabil, echipa nu va accepta o invitaţie la Casa Albă după cucerirea titlului mondial în Franţa, informează Agerpres.

SUA, campioană mondială

Selecţionata feminină de fotbal a SUA a cucerit al patrulea titlu de campioană mondială din istoria sa, învingând cu scorul de 2-0 naționala Olandei, în finala Cupei Mondiale din acest an. Meciul s-a desfăşurat la Lyon. În tribune au fost prezinți 57.900 de spectatori, conform Digi Sport.

Conflict între Rapinoe și Trump

Relația dintre vedeta echipei de fotbal a Americii și președintele Trump a fost complicată în ultima vreme. Recent, președintele Americii, Donald Trump, a observat că jucătoarea Megan Rapinoe nu cântă imnul SUA și a criticat-o public. Aceasta refuză să cânte imnul în semn de protest față de politica de stat. Jucătoarea este nemulțumită că salariile fotbalistelor nu sunt la același nivel cu cele ale fotbaliștilor, potrivit sport.ro.

De ce nu merge Megan Rapinoe la Casa Albă

Starul echipei de fotbal feminin a Americii, Megan Rapinoe, consideră că dacă naționala ar merge la Casa Albă, evenimentul s-ar transforma într-o „oportunitate pentru administraţia Trump de a se făli cu echipa”, conform Agerpres.

Sursă cover foto: Express


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.