16 iunie 2021, 20:23

Editiaverde.ro: Ministrul Mediului propune campania voluntară „Vinerea Verde – Stop! Azi maşina stă pe loc!”

Ministerul Mediului a lansat o campanie civică denumită „Vinerea Verde – Stop! Azi maşina stă pe loc!”, cu scopul de a reduce poluarea din orașe. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a explicat că această campanie va începe chiar de la finalul acestei săptămâni și va fi voluntară. Prima categorie vizată de campanie sunt angajaţii din instituţiile publice.

Ministrul a spus că se deplasează de obicei cu maşina hibrid sau cu un mijloc de transport în comun, iar în fiecare vineri va merge cu bicicleta, cu transportul în comun sau pe jos.

Continuarea articolului, pe site-ul editiaverde.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. IANCU G.

    11 martie

    VOI HABAR NU AVETI CA S-A DAT UN DOCUMENT, TIP PROIECT LEGE – PT STUDIERE CATRE MEMBRII PARLAMENTULUI, DE CATRE UNIUNEA EUROPEANA. ANUL ACESTA, UNDEVA PRIN FEBRUARIE. STITI CE SPUNE ACOLO, NEGRU PE ALB? – INCEPEREA IMPLEMENTARII STRUCTURALE PENTRU INLOCUIREA INSTALATIILOR MOTORIZATE PE BAZA DE COMBUSTIBILI FOSILI (BENZINA, MOTORINA…ETC) CU INSTALATII BAZATE PE HIDROGEN, IN SPECIAL PENTRU MASINILE DE MARFA (GEN TIR) SI AUTOBUZE DE TRANSPORT PERSOANE. AUTOTURISMELE POT FUNCTIONA PE VIITOR PE ELECTRIC (FIIND MAI MICI) SAU HIBRID. VOM AVEA ADEVARATE „BOAMBE” PE ROTI, LA PROPRIU. SI CAND TE GANDESTI CA . UNDE ESTE DREPTATEA? PENTRU OAMENI CIUMA, PENTRU CORPORATII NU SE PUNE. SI PARLAMENTARII ASTIA VAD PAIUL DIN OCHIUL OMULUI DE RAND, DAR GUNOIUL SI POLUAREA PRODUSA DE CORPORATII NU?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.