26 iunie 2022, 1:09

El ar putea să fie următorul președinte al Statelor Unite. 46% dintre americani îl vor.  Dwayne „The Rock” Johnson

Până la urmă e normal ca după un președinte de 74 de ani și altul de 78, americanii (sau poate doar americancele) să viseze la o „prospătură”.

Chit că prospătură ar însemna un tip chel, tatuat, jumătate de culoare, jumătatea Samoa.

Și cu simțul umorului, am adăuga, pentru că cele de mai sus îi aparțin.

Mr. President Dwayne „The Rock” Johnson

„Nu sunt sigur că părinţii noştri fondatori şi-ar fi imaginat un tip de 1,96 metri înălţime, chel, tatuat, jumătate negru, jumătatea samoa. Care bea tequila şi conduce o camionetă pick-up ar putea să intre în clubul lor. Dar dacă asta s-ar întâmpla, ar fi o onoare pentru mine să servesc poporul”, a comentat Dwayne  „The Rock” Johnson pe Twitter.

Mesajul distribuit de el este, de fapt, o reacție la un sondaj de pe site-ul Piplsay realizat pe baza răspunsurilor a 30.000 de americani, scrie The Independent.

Rezultatul indică faptul că 46% dintre ei ar vota pentru actor, ca președinte al Statelor Unite.

Dacă, evident, acesta s-ar prezenta la alegeri.

De fapt nu este pentru prima dată când actorul a declarat că ar putea intra în politică. În 2017, invitat în emisiunea „The Ellen Show”, Johnson a afirmat că se gândeşte „serios” la asta.

Dwayne  „The Rock” Johnson este unul dintre cei mai populari actori americani. A jucat în filme de acțiune și comedii precum “Regele scorpion”, “GI Joe retaliation”. Precum si seriile “Mumia” si “Fast & Furious”. Are 48 de ani.

Citește și:

De 1 Mai, litoralul este deschis. Cluburile, nu!


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol