4 iunie 2020, 10:31

Elefantul Elmer și invitații săi, la Muzeul Antipa

Muzeul Antipa îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 6 și 9 ani la întâlnirea săptămânală cu Elmer – elefantul multicolor și cu invitații săi! Evenimentul va avea loc sâmbătă,16 martie de la ora 11:30 în Sala Atelier de la etajul Muzeului.

De data aceasta Elmer împreună cu micuții exploratori se vor aventura spre țărmurile oceanului pentru a întâlni balenele și a afla câteva lucruri interesante despre ele, potrivit site-ului muzeului.

Apoi, alături de elefantul multicolor, copiii vor merge pe urmele unui ursuleț special care s-a pierdut și pe care vor trebui sa îl aducă înapoi la prietenul lui. Prin joc și poveste, copiii descoperă bucuria de a citi și de a se bucura de întâlnirile cu personajul îndrăgit al seriei Elmer.

Fiecare dintre cărțile seriei de povești despre Elmer, apărute în colecția PanDa a Editurii Pandora M, ne dezvăluie o nouă aventură plină de învățăminte. Între coperțile acestor cărți, animalele capătă trăsături speciale și  pornesc în aventuri fantastice. Printre rândurile pline de cuvinte magice putem descoperi elefanți multicolori, iepurași vorbitori, urși polari înțelepți și multe alte animale deosebite și uimitoare.

Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail [email protected], în limita a 20 de locuri/atelier, iar taxa de participare este de 25 lei/copil.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.