CITIRE

Elena Udrea a pozat însărcinată. Pictorial semi-nu...

Elena Udrea a pozat însărcinată. Pictorial semi-nud în Costa Rica

Însărcinată în luna a șaptea, Elena Udrea a pozat semi-nud pentru coperta revistei Viva!, astfel risipind misterul gravidității sale.

Fostul ministru al turismului vorbește despre povestea de dragoste care i-a schimbat viața, relația cu Adrian Alexandrov și despre venirea pe lume a primului său copil.

O fetiță se pregătește să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România și care acum este refugiată, trăindu-și viața departe de țară, în Costa Rica.” Aceasta este descrierea articolului pe coperta revistei.

Revista Viva! apare vineri, 31 august, la chioşcurile de ziare din ţară.

Elena Udrea este condamnată definitiv la 6 ani cu executare în dosarul „Gala Bute”, pentru trei fapte de abuz în serviciu și alte trei de luare de mită.

Udrea a fost arestată în 2015 și a petrecut 72 de zile dupa gratii. Cât a fost arestată atât în dosarul „Gala Bute”, cât și în dosarul Microsoft, a constatat că viața după gratii e cumplită.

Aceasta a fugit în Costa Rica, solicitând să i se acorde azil politic. La mijlocul lunii aprilie, Elena Udrea a transmis, prin intermediul avocatului său, că este refugiat politic în Costa Rica.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.