25 septembrie 2021, 2:43

Elevii români au șansa de a câștiga o tabără în Oxford UK

Mirunette Education a lansat pe 15 ianuarie 2019 concursul național de limba engleză Mirunette Language Competition, ediția a VII-a, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și British Council.

Elevii din toată țară, cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, pasionați de cultură britanică, pot participa gratuit, înscriindu-se online și urmând pașii afișați pe pagină dedicată concursului. Aceștia trebuie să fie susținuți de profesori de limba engleză, iar profesorii care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs vor putea participa gratuit ca însoțitori de grup într-o tabără internațională.

Concursul Mirunette Language Competition este un îndemn către toți tinerii talentați și ambițioși de a-și valorifica potențialul și de a face un prim pas către descoperirea unei culturi bogate în mediul internațional creat de o tabăra în Anglia!

Prima etapă, cea de înscriere, se încheie pe 01 martie, ora 18.00. Toți cei admiși în etapă a II-a vor trebui să completeze online, pe site-ul organizatorului, un test și să participe și la o proba de creativitate (online). Testul și proba de creativitate vor fi publicate pe site cel târziu în dată de 09 Martie 2019. Corectarea și evaluarea se vor face de către o comisie formată din reprezentanți ai Mirunette Education și partenerii de concurs ai acestuia. În urmă evaluării vor promova în etapă a III-a primii 20 de participanți din fiecare grupa de vârstă (10-13 ani, respectiv 14-17 ani).

Marii câștigători vor fi anunțați în dată de 11 mai 2019 în cadrul Festivității de premiere organizată de Mirunette Education.

Toți cei 40 de finaliști ai concursului, împreună cu profesorii coordonatori, vor câștiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleză Cambridge oferite de British Council, cărți de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Bușteni, Hotel Royal din Poiana Brașov, bilete la Happy Cinema, vouchere de la Oraselulcunoasterii.ro, bilete la Opera Comică, cadouri de la Idealboardgames.ro și multe alte surprize din partea partenerilor noștri.

Despre Mirunette Education

Mirunette Education este leaderul pieței de turism educațional, compania fiind recomandată de cei peste 600 elevi ce se înscriu anual în programele de vara și academice. Anul 2019 este al 15-lea an de când Mirunette promovează și oferă programe educaționale în străînătate, pentru copii și tineri. Acestea sunt organizate de școli specializate din Marea Britanie, SUA, Germania, Franța, Spania, Italia, cu experiență de peste 50 de ani în domeniu. Reprezentăm în România peste 80 de școli, licee, Universități din Marea Britanie – și nu numai – acreditate local, ce oferă garanția calității programelor și relaxarea părinților ai căror copii le urmează.

Taberele internaționale Mirunette sunt concepute astfel încât să imbunatatească nivelul de limba străină, dar și abilitățile sociale, spiritul critic și încrederea în forțele proprii. Mai multe detalii găsiți aici.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.