21 iunie 2024, 4:13

Elie Saab- Designer-ul denumit de presa libaneză „geniul precoce”. Vezi cele mai spectaculoase ținute semnate de artist

Elie Saab este maestrul incontestabil al podoabelor de excepție, remarcat prin creații unice care pun în valoare femeia și îi subliniază senzualitatea.

Sursa: vogue.co.uk

Un talent înnăscut, Elie Saab este originar din Beirut, Liban și și-a consacrat brand-ul a cărei denumire este chiar numele său, prin prezentările de modă „haute-couture”. Primul atelier de creație l-a deschis la vârsta de 18 ani, în Beirut, având un succes imediat cu prima colecție prezentată la Casino Du Liban, în urma căreia, presa libaneză l-a numit geniul precoce.

Sursa: vogue.co.uk

Inspirat de femei, acesta lucrează minunat cu broderiile și drapajele somptuoase, împletind armonios rafinamentul cu eleganța în fiecare creație de-a sa, lucru ce l-a propulsat în topul preferințelor în materie de modă al marilor celebrități de pe covorul roșu.

De asemenea, Elie Saab oferă în fiecare sezon o avanpremieră a noilor colecții, care sunt nelipsite de la evenimente precum premiile Oscar, festivalul de film de la Cannes, Globul de Aur sau MTV Music.

  •  Halle Berry în rochie semnată Elie Saab după ce a primit premiul pentru cea mai bună actriță la „Academy Awards” 

Sursa: vogue.co.uk

  • Alte celebrități care poartă cu mult farmec creațiile marelui designer

Sursa: vogue.co.uk

De asemenea, acesta a lansat și o linie de parfumuri marca Elie Saab, cu un miros incredibil, care completează perfect orice colecție de-a sa și nu numai.

Sursa: infoparfum.ro

Mai multe detalii aici.

Sursa: vogue.co.uk

Sursa: vogue.co.uk


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol