13 iulie 2020, 8:18

Eliza G a fost desemnată câștigătoarea Cerbului de Aur 2019 „Este o mândrie să cânt în limba română”

Eliza G provine din Italia și a fost desemnată câștigătoarea celei de-a XIX-a ediții a Cerbului de Aur, a cărui premiu este în valoare de 25.000 de euro. Aceasta, vădit emoționată, a declarat că este mândră să cânte în limba română.

„Sunt foarte fericită şi este o mare onoare pentru mine să primesc Trofeul Cerbul de Aur. Mă bucur că mă aflu aici, în ţara voastră frumoasă şi a fost o mândrie să cânt în limba română”, a declarat artista conform adevarul.ro. Pe parcursul concursului artista a interpretat piese precum „Creioane colorate” – Feli și „Altro che favole”. Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer-Daniel Breaz este cel care la final i-a înmânat Elizei trofeul Cerbul de Aur.

Despre juriul ediției din acest an putem preciza că a fost compus din Loredana Groza – cântăreață, Ricky Dandel – artist, Viktor Lazlo – cântăreață, Erminio Sinni – compozitor și cântăreț și bineînțeles președintele juriului Vasili Șirli – producător muzical și compozitor.

Primele trei locuri au fost înmânate după cum urmează:

Premiul I – Sara De Blue, din Austria, premiu înmânat de Loredana Groza, membru al Juriului şi Vasile Şirli, preşedintele Juriului.

Premiul II – Ralfs Eilands, din Letonia, premiu înmânat de Ricky Dandel, membriu al Juriului.

Premiul III – Monika Marija, din Lituania, premiu înmânat de Viktor Lazlo, membru al Juriului”, potrivit sursei citate anterior.

Sursă foto cover: adevarul.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.