20 februarie 2020, 0:37

Elon Musk dezvăluie ultima sa idee uimitoare. Vom putea călători oriunde pe glob în mai puțin de o oră

După ce a revoluționat industria automobilelor, introducând mașina electrică, dar și industria spațială, prin programul SpaceX, deschizând astfel calea colonizării plantei Marte, Elon Musk a dezvălui recent, noua sa idee revoluționară: utilizarea sistemului de propulsie internplanetară a SpaceX, pentru a face posibilă călătoria rapidă la distanțe foarte lungi pe Pământ. Dacă totul va funcționa conform planului, atunci în viitor vom putea călători oriunde în lume, în mai puțin de o oră!

Elon Musk a făcut anunțul în cadrul Congresului Astronautic Internațional, organizat în Adelaide, Australia. Ulterior Musk a transmis acest mesaj și pe Instagram: „Vom zbura în majoritatea locurilor de pe Pământ în mai puțin de 30 de minute și oriunde pe Glob în 60”, potrivit digitaltrends.com.

În prezent nu există tehnologia necesară pentru a face  toate aceste lucruri. Cu toate acestea, diferitele lansări efectuate de SpaceX în ultimii ani au demonstrat capacitatea de a efectua o aterizare vertical în cazul unei rachete.

 

[Sursă imagine: latimes.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.