4 martie 2024, 22:49

A concediat, dar a și angajat! Elon Musk începe colaborarea cu un hacker celebru pentru a îmbunătăți Twitter

George „Geohot” Hotz, unul dintre cei mai faimoși hackeri din lume, se alătură Twitter.

Dezvoltatorul George Hotz va lucra alături de Musk timp de trei luni pentru a îmbunătăți instrumentul de căutare al rețelei sociale. “În ceea ce privește angajările, oamenii care se pricep să scrie coduri sunt prioritatea principală”, ar fi spus noul proprietar al Twitter în timpul unei întâlniri cu ceea ce a mai rămas din forța de muncă a companiei.

George Francis Hotz, alias geohot, este un hacker de securitate american, antreprenor și inginer software. El este cunoscut pentru dezvoltarea jailbreak-urilor iOS, inginerie inversă pentru PlayStation 3 și pentru procesul ulterioar adus împotriva lui de Sony.

În ultimele săptămâni, platforma a concediat aproximativ 7.500 de angajați, adică două treimi dintre cei angajați la nivel global. Din aceeași ședință interceptată de unele media, printre care și The Verge, ar fi reieșit că în curând fiecare angajat va trebui să trimită un e-mail lui Musk o dată pe săptămână cu actualizări privind evoluția sarcinilor pe care le-a primit.

Potrivit antreprenorului, reorganizarea companiei va fi marcată inițial de haos și de „multe greșeli”, dar se va „stabiliza în timp”, scrie ANSA.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol