15 aprilie 2024, 21:42

Elon Musk se reprofilează – în ce domeniu se gândește să investească miliardarul american

Miliardarul Elon Musk a anunţat, sâmbătă, într-un mesaj publicat pe internet, că se gândeşte „foarte serios” să înfiinţeze o fabrică de bomboane.

„Va fi minunat”, a scris Elon Musk pe Twitter. Numeroase persoane care urmăresc contul de Twitter al antreprenorului l-au întrebat pe Musk pe platforma de socializare când va înfiinţa această fabrică, dacă face angajări, cum se va numi această fabrică şi cum pot cumpăra acţiuni. Musk a reveni cu un mesaj, pentru a răspunde la întrebarea legată de numele companiei – „Cryptocandy”, a scris miliardarul.

Această idee ar fi apărut după ce Musk a avut un mic conflict cu investitorul miliardar Warren Buffett. Conflictul a început în această săptămână, când Musk a spus că „şanţurile economice sunt jalnice”.

sursa: techcrunch.com

Un „şanţ” este termenul pe care îl foloseşte Buffett pentru a descrie avantajul unei companii în faţa competitorilor. Buffett, la întâlnirea sa anuală de la Berkshire Hathaway, care a avut loc sâmbătă, ar fi răspuns spunând că aceste „şanţuri” sunt în continuare o idee bună – şi că un exemplu bun este afacerea lui See’s Candies. „Atunci voi face un şanţ şi îl voi umple cu bomboane”, a scris Musk pe Twitter, sâmbătă. „Warren B nu va putea rezista să nu investească! Criptonită pentru Berkshire Hathaway”, a mai scris miliardarul.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol