CITIRE

Elon Musk vrea să construiască primul Hyperloop în...

Elon Musk vrea să construiască primul Hyperloop între New York şi Washington DC

The Boring Company, firmă deţinută de Elon Musk, a obţinut acceptul de a începe săpăturile pentru un tunel Hyperloop care ar urma să lege New York de capitala Washington DC. Guvernul i-a permis antreprenorului să dea drumul lucrărilor pe un sit abandonat din nordul celui mai mare oraş de pe Coasta de Est.

Încă nu se ştie exact ce implicaţii ar avea proiectul lui Musk, nici cât ar costa sau cât de adânc ar fi săpat, însă hârtia de acord preliminar din partea Guvernului Statelor Unite este un pas important înainte către realizarea primului traseu care va face parte din ceea ce va fi o reţea de transport Hyperloop la nivel naţional şi internaţional.

Sursa: ndtv.com

Traseul primului Hyperloop ar urma să aibă şi două staţii între New York şi Washington DC, şi anume Philadelphia şi Baltimore. Pe lângă Statele Unite, şi Mexic s-a decarat interesată de a construi un astfel de sistem de transport, care va reduce mai mult decât semnificativ timpul de deplasare între capitala Ciduat de Mexico şi Guadalajara.

După Coasta de Est, următorul proiect Hyperloop ar urma să aibă loc în partea opusă a Statelor Unite ale Americii, unde va uni Los Angeles de San Francisco, timpul de deplasare urând să fie redus de la câteva ore la 40 de minute.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.