2 martie 2024, 16:06

Emma Răducanu are COVID-19. Riscă să piardă decernarea premiilor BBC pentru personalitățile sportive ale anului

Britanica de origine română Emma Răducanu (19 ani, locul 19 WTA) a fost testată pozitiv la COVID-19, au anunțat organizatorii turneului Mubadala World Tennis Championship, la care trebuia să participe.

„Așteptam cu entuziasm să joc în fața fanilor de la Abu Dhabi, dar sunt nevoită să amân această oportunitate, după ce am fost testată pozitiv la Covid-19. Sper că voi putea să revin pe teren în curând”, a spus Emma Răducanu.

Emma Răducanu, desemnată revelația anului 2021 în circuitul WTA, este în izolare la Abu Dhabi. Competiția demonstrativă din Emiratele Arabe Unite este programată în perioada 16-18 decembrie.

Perioada ei de izolare acoperă și duminica viitoare, zi în care va avea loc ceremonia de decernare a premiilor BBC pentru personalitățile sportive ale anului, acolo unde este favorită să câștige un premiu, însă ar putea fi prezentă online, relatează Daily Mail.

După Crăciun, campioana de la US Open urmează să zboare în Australia pentru a se pregăti acolo pentru începutul noului sezon.

Sursa foto: Facebook/ US Open

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol