CITIRE

Emoții pentru elevi! Încep probele scrise la Bacal...

Emoții pentru elevi! Încep probele scrise la Bacalaureat 2019

Absolvenții de liceu încep astăzi, 1 iulie, examenele scrise din cadrul Bacalaureatului. Candidații vor susține prima probă scrisă la Limba și literatura română. 136.087 de absolvenți de liceu din toate promoțiile s-au înscris la examenele scrise de la BAC, potrivit Ministerului Educației Naționale.

Examenul se desfășoară începând cu ora 9:00. Absolvenții de liceu trebuie să fie în clase începând cu ora 7:30. Accesul în sala de examen se face pe baza unui act de identitate cu fotografie. Proba durează 3 ore, conform edupedu.ro.

Pentru a promova examenul de Bacalaureat, elevii trebuie să dea toate examenele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; să dea toate examenele scrise și să obțină nota 5 la fiecare dintre acestea; și să obțină media 6 la probele scrise.

Primele rezultate obținute de elevi la Bacalaureat vor fi afișate în centrele în care se vor desfășura examenele și pe site-ul dedicat, bacalaureat.edu.ro, pe 8 iulie. Contestațiile pot fi depuse în aceeaşi zi, între orele 12:00 și 16:00. Rezultatele finale vor fi aflate pe data de 13 iulie.

Sursă cover foto: TV8


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.