27 ianuarie 2023, 13:47

Enel investește în modernizarea rețelelor de medie și joasă tensiune din România

28,5 Milioane de lei (aproximativ 6,1 milioane de euro) vor fi investiți de către E-Distribuție Muntenia (parte din grupul italian Enel), în modernizarea rețelelor de medie și joasă tensiune din zonele Eminescu, Floreasca și Domenii din București.

Compania anunță că prin această mișcare se urmărește îmbunătățirea serviciului de distribuție a energiei electrice pentru mai mult de 5.000 de clienți. Așadar, în 2018 au fost lansate 3 lucrări majore, care vor înlocui 96,5 km de cabluri de medie și joasă tensiune.

Sursa: energynomics.ro

„Ca urmare a modernizării rețelelor, cele trei companii E-Distribuție din Muntenia, Banat și Dobrogea sunt operatorii de distribuție a energiei electrice de top în România din punct de vedere al calității serviciilor în ultimii ani. Potrivit datelor Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), în 2016, Indicele Durata medie a Întreruperii Sistemului (SAIDI) pentru E-Distribuție Muntenia a fost de 172 minute, cel mai bun din țară, în timp ce media națională a fost de 290 de minute „ , transmite compania printr-un comunicat, potrivit romania-insider.com.

Enel are undeva la 3.100 de angajați în România și deservește aproximativ 2,8 milioane de clienți în regiunile Sud Muntenia, Banat și Dobrogea, acoperind în același tip o treime din piața locală de distribuție a energiei electrice.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol