10 ianuarie 2023, 19:53

Era și cazul! Serial după „I Know What You Did Last Summer”

Filmul – de fapt seria de filme – „I Know What You Did Last Summer”‘ a avut un succes  de public semnificativ în Statele Unite. Ba a inspirat și câteva parodii. Era păcat să risipești așa ceva, nu?

Așa că au venit cei de la Amazon și au zis “Hai să facem un serial”. Și un serial au făcut.

Amazon a prezentat  în avanpremieră noul său serial „I Know What You Did Last Summer”‘, inspirat dintr-unul dintre cele mai populare filme horror ale anilor 90.

Sara Goodman a scris scenariul acestui nou serial care are la bază cartea „I Know What You Did Last Summer”, scrisă de Lois Duncan, şi care a servit ca bază pentru trilogia horror care a înspăimântat tinerele generaţii din anii 90, „I Know What You Did Last Summer” (1997), „I Still Know What You Did Last Summer” (1998) şi „I’ll Always Know What You Did Last Summer” (2006).

Această saga „slasher”, un gen în care s-a evidenţiat şi thriller-ul „Scream” (1996), a făcut din Jennifer Love Hewitt o vedetă de talie internaţională.

Dacă vă întrebați ce-I aia, slasher este un subgen horror care are în centrul său un asasin în serie care ucide un grup de tineri, aproape întotdeauna cu arme albe, având ca bază răzbunarea personală.

Filmul este deja prezent pe platformă, din 15 octombrie.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol