13 noiembrie 2022, 17:12

Ești curios să știi ce se întâmplă cu Jon Snow după Game of Thrones”?  Kit Harington își reia rolul într-un spinoff GOT

În ultimul sezon din „Game of Thrones”, Snow și-a dat seama de adevărata sa identitate și că ar putea fi moștenitorul Tronului de Fier. Serialul s-a încheiat cu exilul său din Westeros, în timp ce călărește în Pădurea Bântuită împreună cu Fantoma și sălbaticii pentru a începe o nouă viață.

Pare un final.

Sau o idee foarte bună pentru un nou început.

Un serial spinoff din „Game of Thrones” axat pe Jon Snow se află la început de dezvoltare la HBO, a confirmat Variety.

Kit Harington ar urma să își reia rolul eroului preferat de fani în serialul live-action, care ar avea loc după evenimentele din „Game of Thrones” – ceea ce ar putea deschide ceea ce mulți au crezut că este un “final de fier”, perfect închis, al serialului extrem de popular.

Deoarece potențiala serie spinoff ar avea loc după ultimul sezon din „Game of Thrones”, este posibil ca personaje familiare – cum ar fi surorile sale vitrege Arya Stark (Maisie Williams) și Sansa Stark (Sophie Turner) – să își facă prezența și în noua serie.

Viața după GOT

Harington a fost nominalizat la două premii Emmy, la categoria actor în rol secundar și actor principal într-un serial de dramă, în perioada în care a jucat în „Game of Thrones”. După ce serialul s-a încheiat în 2019, Harington a jucat în „Eternals” de la Marvel, în rolul lui Dane Whitman, a apărut într-un episod din „Modern Love” de la Amazon și a fost capul de afiș al spectacolului „Henry V” de Shakespeare la Donmar Warehouse din Londra.

HBO a refuzat să comenteze pe această temă. Reprezentanții lui Harington nu au răspuns imediat la solicitarea Variety de a comenta.

Primul spinoff. Seriale pe cale de a fi confirmate

Totuși, să vorbim de primul spinoff al serialului, confirmat, și despre care există detalii clare.

Viitorul spinoff al HBO, „House of the Dragon”, care este plasat cu 200 de ani înainte de serialul original, va avea premiera pe 21 august. Alte spinoff-uri din „Game of Thrones” aflate în dezvoltare cu un grad sufficient de certitudine sunt „Tales of Dunk and Egg”, „10.000 Ships”, „9 Voyages”, „Flea Bottom” și un serial de animație.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol