29 noiembrie 2021, 19:00

Ești dornic de adrenalină? Locuri înfricoșătoare pe care le-ai putea vizita

Știți senzația când vizionați un film horror? Dacă sunteți amatori de adrenalină, puteți trăi acele senzații în realitate, vizitând unele dintre cele mai înfricoșătoare și sinistre locuri din lume.

Editiadedimineata.ro vă prezintă patru dintre cele mai macabre locuri de vizitat:

Osuarul din Sedlec, Cehia

Este o mică capelă romano-catolică, situată sub biserica de cimitir cu hramul „Tuturor Sfinților”. Se estimează că osuarul ar conține scheletele a între 40.000 și 70.000 de oameni. La mijlocul secolului al XIV-lea, în timpul Morții Negre, și după Războaiele Husite de la începutul secolului al XV-lea, mai multe mii de oameni au fost îngropați în cimitirul mănăstirii, așa că acesta a trebuit să fie mărit foarte mult.

Catacombele Capucinilor din Palermo

sunt catacombe pentru înmormântare în Palermo, Sicilia, sudul Italiei. Astăzi ele oferă o atracție turistică destul de macabră, precum și înregistrări istorice extraordinare. Mânăstirea Capucinilor din Palermo a depășit suprafața inițială a cimitirului în secolul al 16-lea și călugării au început să excaveze cripte sub el. În anul 1599 ei l-au mumificat pe unul dintre ei, fratele mort recent, Silvestro de Gubbio, și l-au plasat în catacombe. Se estimează că ar exista 8000 de cadavre.

Kryziu Kalnas – Lituania

Pe Dealul Crucilor din Lituania sunt peste 500.000 de cruci aduse acolo de oameni, inca din secolul al XIV-lea, de pe vremea Cavalerilor Teutoni. Traditia spune ca fiecare persoana care vine pe acest deal si aduce o cruce are parte de noroc in viata.

Aokigahara – Pădurea sinucigaşilor, Japonia

Această pădure se află la baza muntelui Fuji. Ea are o asociaţie istorică cu demonii din mitologia japoneză şi este al doilea cel mai popular loc din lume pentru sinucigaşi, după Podul Golden Gate din San Francisco. In padurea Aokigahara, numita si “Marea de copaci”, isi iau viata cel putin treizeci de oameni pe an.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.