CITIRE

EXCLUSIV Valeriu Turcan despre ultimele declarații...

EXCLUSIV Valeriu Turcan despre ultimele declarații ale lui Ștefănescu: Este o expresie a fricii că se va afla adevarul despe relația dintre PSD si interlopii din piață

În urma protestului din data de 10 august din Piața Victoriei, au apărut atât reacții pro, cât și contra.

Astfel, Codrin Ștefănescu declara acum 2 zile faptul că liderii partidului sunt presați de primari și de electorat în vederea organizării unui nou miting uriaș și totodată a spus că PSD-ul este specializat în proteste pașnice.

Pe baza acestui subiect, Valeriu Turcan (fost consilier prezidențial, purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale și actual jurnalist român), a declarat în exclusivitate pentru Editiadedimineata.ro următoarele:

 

Sursa: nasul.tv

Bazându-ne pe cele spune de către Ștefănescu și pe informațiile oficiale oferite de Jandarmeria Română, conform cărora huliganii au apărut pe neașteptate în Piața Victoriei la protest, de ce este omul politic PSD atât de convins de faptul că un protest marca PSD ar fi unul pașnic? Poate știe Ștefănescu ceva ce s-ar putea lega cu evenimentul de vineri seara plin de violență?

Este o manevra mai veche aceasta amenințare, dar ea nu mai ține la nimeni. Nu veți găsi mulți de la PSD care să vrea să facă miting pentru Viorica Dancilă.

Cât despre interlopii din Piață, am certitudinea că unii dintre ei deja i-au indicat cu nume și prenume pe cei din PSD cu care s-au aflat în legatură.

Așadar, am putea interpreta amenințarea lui Codrin Ștefănescu mai degrabă ca e expresie a fricii că se va afla adevarul despre relația dintre unii lideri PSD și interlopii din piață.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.