30 decembrie 2022, 19:38

Experiența lor din social media aduce o energie nouă la radio: cei mai tineri DJ de la PROFM vin la emisiunea ”Ediția de dimineață”

Dacă nu îi știți deja, duminica aceasta îi veți cunoaște pe cei mai tineri DJ de la PROFM. Începând cu 10:30, la Digi 24, Lucian Mîndruță vă aduce doza de energie la „Ediția de Dimineață”.

Duminica aceasta îi vom cunoaște pe cei mai tineri DJ de la PRO FM: Venger (Andrei Vendura) și Miruna Rumina (Miruna Gherasim). Experiența lor în mediul online aduce o altă energie în lumea radio, așa că Lucian Mîndruță caută la ei cele mai bune trucuri.

Deși îi auziți de scurt timp pe PROFM, cei doi sunt foarte cunoscuți pe platformele de social media. Cum au reușit să ajungă în acest punct, vom afla din dialogul lor cu Lucian Mîndruță.

PROFM este radioul multor generații de tineri. Mulți au crescut cu el și i-au rămas fideli.

Alții l-au descoperit pe parcurs. Azi vorbim despre generația Z, acum 29 de ani vorbeam despre Generația Pro.

În istoria Radio PROFM am fost multe generații. Diferențele sunt mari, însă au un numitor comun: toți au fost și sunt curajoși, nonconformiști, spun lucrurilor pe nume și sunt mereu în căutare de nou. Ei bine, PROFM a fost al lor dintodeauna, cu ei a vorbit mereu. Ține pasul cu ei, iar conținutul său este făcut pentru, despre, cu și de ei.

Colegii DJi sunt parte a acestei generații. Vorbesc aceeași limbă și este uimitor cât de multe lucruri se pot învăța zi de zi de la ei.

Miruna vine de la Iași și, în afara experienței sale pe rețelele sociale, s-a îndrăgostit de radio și parcă n-ar vrea să îl părăsească.

”Am TikTok de un an de zile și pot afirma cu tărie că, paradoxal, acolo am învățat sa mă accept exact așa cum sunt. Și nu numai asta! Suntem o comunitate genială de aproape 1 milion de oameni de la care chiar am avut ce învăța, oameni de la care am acceptat critici constructive și care mi-au confirmat că e ok sa fii tu însuți, cu bune și cu rele. Așa s-a „născut” Miruna Rumina! Iar pentru asta, sunt foarte RECUNOSCĂTOARE.

Ce să mai spun… Iubesc radioul! De asta sunt aici. La 19 ani am început sa lucrez la un radio din Iași și atunci mi-am dat seama că asta aș vrea să fac tot restul vieții. Sunt o visătoare care a ajuns să-și trăiască visul! Pe principiul cere si ți se va da, eu am făcut câteva ajustări și am ajuns la ,,dorește-ți și vei reuși”. Sau, mai frumos: „Găsește-ți job-ul care-ți place și nu o să trebuiască să muncești nici măcar o zi în viața ta!”, declară Miruna.

Venger (Andrei Vendura) are 21 de ani, e din Constanta, e TikToker, vlogger responsabil cu Politia TikTok-ului, dar si pasionat de muzica.

 

Sursa foto: captură video


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol