22 ianuarie 2021, 4:06

Experimentează clasa întâi la domiciliu. British Airways a scos la vânzare obiecte folosite în avioane pentru pasionații de zbor

Cei care sunt pasionați de serviciile oferite pe avion, ar putea avea „accesoriile” de la bord, chiar la ei acasă, după ce British Airways a hotărât să scoată spre vânzare farfurii, pahare de șampanie și alte obiecte folosite pe avioanele sale.

Compania aeriană a declarat luni că vânzarea care include, de asemenea, prosoape, pături și papuci va permite cumpărătorilor recrea o experiență de zbor magic la domiciliu.

Totodată, British Airways scoate spre vânzare obiecte de colecție din flota Boeing 747, inclusiv cărucioare și canistre pentru avioane.

Aceasta este prima dată când compania le-a oferit oamenilor posibilitatea „de a pune mâna pe obiecte folosite în avioanele British Airways care au înconjurat globul de sute de ori”, a spus compania aeriană într-un comunicat de presă, potrivit CNN.

Călătorii care doresc să recreeze experiența de zbor de First Class a British Airways pot comanda „articole de luat masa la bord, precum farfurii William Edwards, boluri, cupe, farfurii și chiar un vas de unt la prețuri rezonabile”, a spus compania aeriană.

„Cei care doresc să facă un pas mai departe pot achiziționa coșuri de pâine, prosoape fierbinți (care în mod natural ajung reci), farfurii de prosoape fierbinți, pahare de șampanie și chiar caserola Club World”.

Vânzarea online a început luni.

Sursă foto: dailymail.co.uk


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.