29 noiembrie 2021, 2:27

Expoziția „Faces of Autism”, la MȚR, dedicată tinerilor cu autism din România

Expoziția „Faces of Autism” de David Stescu poate fi vizitată în Sala Acvariu a Muzeului Țăranului Român, în perioada 1-10 octombrie. Proiectul își propune inițial fotografierea de către David a cel puțin 50 de copii și tineri cu autism din România, iar ulterior extinderea lui peste hotare.

Copiii cu autism trăiesc printre noi și trebuie să nu mai întoarcem capul sau să privim în jos atunci când trecem pe lângă ei. Cine îi poate descoperi mai bine decât un adolescent cu autism?

„Faces of Autism” prezintă în primă instanță portrete ale copiilor, tinerilor sau adulților cu autism, dar urmărește și explorarea multiplelor fațete ale autismului, de la persoane nonverbale până la oameni independenți, cu existență aproape normală.

Participarea la eveniment este gratuită. Evenimentul va avea loc cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță necesare în contextul actual.

Evenimentul face parte din programul festivalul internațional de fotografie Bucharest Photofest, festival de fotografie ce se desfășoară între 1-10 octombrie 2021 la București și are ca temă centrală „Rezistența”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.