7 august 2020, 13:03

Nu rata „Plăcerile Paradoxului” săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta nu trebuie să ratați expoziția „Pleasures of Paradox. The fine stone”, prezentă la Galeria de artă Galateca. Până pe 14 octombrie veți putea admira lucrări inedite în piatră, semnate de artistul japonez Hirotoshi Ito. Expoziţia cuprinde 15 lucrări neobişnuite, care modifică viziunea naturală asupra acestui material perceput adesea că fiind dur, rigid și lipsit de maleabilitate.

Expoziția, susținută de cel mai mare importator de piatra naturală din România, PIATRAONLINE, reprezintă un omagiu adus operelor lui Hirotoshi Ito. Mai jos vă oferim o mostră a lucrărilor pe care le puteți vedea la Galeria Galateca săptămâna aceasta.

Dar cine este Hirotoshi Ito? Ei bine, vă spunem doar atât: artistul japonez provine dintr-o familie cu o tradiţie de peste 100 de ani în prelucrarea pietrei. În anul 1982 absolvit Universitatea de Artă din Tokio, dedicându-se ulterior studiului universului pietrei naturale pe care l-a transformat într-un mod cu adevărat spectaculos în creaţiile sale. Vă lăsăm pe voi să descoperiți restul poveștii în cadrul expoziției. Apropo, intrarea este liberă!

sursă: facebook.com

sursă: facebook.com

sursă: facebook.com

sursa: iqads.ro

 

[Sursă imagine: facebook.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.