18 mai 2021, 20:53

Expoziție de fotografie la Muzeul „Grigore Antipa” din Capitală

Pe data de 20 septembrie la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, va avea loc vernisajul expoziției temporare de fotografie intitulat „#Rusia – file din natură”, un proiect organizat în colaborare cu Ambasada Federației Ruse la București, Centrul Rus de Știință și Cultură din România și Societatea Geografică Rusă, potrivit hotnews.ro.

Expoziția „#Rusia – file din natură” oferă vizitatorilor o panoramă a ținuturilor rusești, atât din perspectiva vietăților de la firul ierbii, cât și a aspectelor de viață în sălbăticie, din miezul iernii până în inima zorilor de primăvară. Din cosmosul subacvatic sau curcubeul de la marginea pădurii până la haosul gheții și modelele naturii prezentate în alb și negru, expoziția este o mărturie a biodiversității din ținuturile îndepărtate și sălbatice ale Rusiei.

Potrivit comunicatului institutiei muzeale, vizitatorii vor avea posibilitatea să admire file inedite din natura țării, descoperind „locuitori” interesanți din lumea subacvatică, păsări cu penaj deosebit și mamifere măiestoase de pe teritoriul Rusiei.

Vernisajul expoziției va avea loc, așadar, miercuri, 20 septembrie 2017 la ora 18.30, în prezența Excelenței Sale, domnul Valeri Kuzmin, ambasadorul Federației Ruse la București, a doamnei Natalia Muzhennikova, directorul Centrului Rus de Știință și Cultură din România și a domnului Luis Popa, directorul general al Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 20 septembrie – 20 octombrie 2017.

 

[sursă imagine cover: hotnews.ro]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.