29 noiembrie 2021, 20:41

Faimosul hotel de gheață din România, atracție turistică și anul acesta

România găzduiește la Bâlea Lac, în Munții Făgăraș, la peste 2000 de metri altitudine, singurul hotel de gheață din Sud-Estul Europei. În fiecare an acest hotel este reconstruit, iar anul acesta el este deja ocupat în proporție de 60% de turiști români și străini.

sursa: untravelledpaths.com

Locația va avea în acest an 14 camere, o cameră dublă se poate închiria pe noapte cu suma de 100 de euro, potrivit romanian-insider.ro. Momentan hotelul nu există, Lacul Bâlea nu a înghețat și nu este suficient de frig. Totuși, constructorii speră ca la finalul lui noiembrie să se apuce de treabă, iar Hotelul de Gheață să fie gata pentru inaugurare până la data de 23 decembrie.

Anual, camerele din acest hotel inedit au fost decorate cu sculpturi în gheață, reprezentând o anumită temă. În acest an, turiștii vor dormi în paturi de gheață, având alături sculpturi cu vedete ale muzicii naționale și internaționale, precum Corina Chiriac, Freddie Mercury, ABBA, Madona sau Michael Jackson.

sursa: .secretescapes.com

De-a lungul timpului, mai multe vedete au vizitat Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Printre ele se numără Jean-Claude Van Damme, Maia Morgenstern sau Helmut Duckadam.

 

[Sursa imagine: hotelyouwant.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.