24 ianuarie 2021, 10:54

Fanii „Friends” mai trebuie să aștepte. Când va avea loc mult-așteptata reuniune

Fanii serialului vor trebui să aștepte puțin mai mult pentru reuniunea „Friends”.

Anunțul a făcut de Mattew Perry, actorul care l-a jucat pe Chandler Bing în serialul de succes, pe pagina lui de Twitter. Perry a dezvăluit că reniunea cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de la lansarea mult îndrăgitului serial va avea loc în 2021.

„Reuniunea Friends a fost reprogramată pentru începutul lunii martie. Se pare că ne așteaptă un an încărcat. Și așa îmi si place!”, a scris Perry în pagina sa de Twitter.

În iulie, cel care l-a jucat pe Ross Geller în serialul îndrăgit, David Schwimmer, spunea că, deși spera să înceapă filmările cât mai repede, acestea au fost întârziate din pricina pandemiei de coronavirus, declarând că este mai important ca lucrurile să fie făcute în siguranță.

Serialul a fost lansat oficial la 22 septembrie 1994 și s-a încheiat în 2004 după zece sezoane şi 236 episoade de succes, în care au jucat actori precum Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer, alături de personaje secundare precum Brad Pitt, Paul Rudd sau Tom Selleck.

Sursă foto: amazon.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.