CITIRE

Fanii lui Kylie Jenner fac chetă pentru a o ajuta ...

Fanii lui Kylie Jenner fac chetă pentru a o ajuta să devină cea mai tânără miliardară „autorealizată”

Kylie Jenner, cea mai mică dintre surorile Kardashian, a găsit cea mai simplă și ingenioasă metodă de a deveni cea mai tânără miliardară din lume, totul cu ajutorul…fanilor! La ce gest șocant a recurs vedeta pentru a ajunge în topul bogaților lumii?

Model, antreprenor şi personalitate TV americană, Kylie Jenner, a apărut pe coperta prestigioasei reviste Forbes, unde este prezentată drept viitoarea cea mai tânără miliardară „autorealizată“, titlu deținut până acum de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Sursa www.vox.com

Tânăra, care deţine o companie de produse cosmetice, mai trebuie să strângă 100 de milioane de dolari pentru a ajunge la acest prag, iar fanii s-au gândit „să-i sară în ajutor“.

Drept soluție, o persoană a făcut o pagină de donaţii pe platforma GoFundMe unde a anunţat că se vor strânge bani pentru Kylie Jenner. Deşi ideea a pornit ca o glumă, fanii tinerei au început să doneze bani, reuşind să strângă aproximativ 2000 de dolari. Anunţul a fost share-uit de 15.000 de ori.

Sursa www.protv.ro

La doar trei ani de la înfiinţarea propriei companii, Kylie Junner în vârstă de 20 de ani se află pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din Statele Unite, negociiundu-și la sânge fiecare apariție mondenă.


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.